VISAR 1-12 (20)1 2 Sista 100 per sida

Kök

Oavsett om du tänker använda dig av ett friluftskök för att laga mat, koka kaffe på passet eller bara vill ha en backuplösning om strömmen skulle gå hemma har vi något som passar.

Vi säljer vanliga spritkök, gaskök och flerbränslekök. Generellt sett skulle vi dela upp de olika bränsletyperna och deras användningsområden såhär:

Spritkök:

du söker ett enkelt kök som alltid fungerar, det är lätt att få tag på bränsle och inköpspriset för köket är också relativt lågt. Det vanligaste spritköket är ett klassiskt Trangiakök.

Gaskök:

det bästa för de allra flesta som tänker använda sitt kök som mer än en nödlösning, oerhört mycket mer effektivt än vanliga spritkök och ingen sprit att stöka med. Kräver lite mer förberedelse i form av att man har rätt sorts gas men det finns ändå på de flesta mackar och friluftsaffärer. Finns i alla prisklasser från små enkla brännare för några hundralappar till mer avancerade modeller för den seriösa friluftsentusiasten.

Flerbränslekök:

för dig som vill ha en toppmodell och antagligen vet vad du söker. Egentligen inte direkt bättre än ett gaskök när de körs på gas men går också att använda med bensin, diesel, flygbränsle, fotogen osv. Vi har sådana från Primus och Optimus.