Om oss!

bild 1
Välkommen till Handsjö Handel AB!

Öppettider i butiken.

Öppet vardagar 8-19 & helger 10-18.


I butiken finner ni även en del varor som inte finns på vår hemsida.
Ammunition - Norma, Lapua, Gyttorp, Rottweil mm.
Hundmat - Carrier, Tello & High Energi.
Glass, dricka & godis.
Fiskegrejor - bla ABU, Shimanoo, Vibrax, Myran, Darts mm mm
Fleece och fritidskläder.
Fiskekort för Handsjöns FVOF, Överturingens FVOF, Rätans FVOF och Övre Hoans FVOF.


Ni är alltid varmt välkomna till vår butik.

/ tjuvjakt.seFör att komma till vår hemsida så använder vi oss av några olika hemside adresser för det ska vara enkelt för er att hitta oss. Dom vi använder oss av är tjuvjakt.se, tjuvfiske.se, bulvan.se och lockpipan.se som ni säkert förstår så använder vi oss av dessa namn endast för att få er besökare/kunder att hitta till oss och att ni skall komma ihåg namnet, vi emotsätter oss all form av tjuvjakt och tjuvfiske.


MaBo Jakt & Fritid startade 1996 och genom åren haft butik hemma på vår gård, åkt på olika marknader, mässor och sedan några år även som internet butik.

Titta igenom internetbutiken och du kommer att märka hur enkelt det är att beställa varor av oss. Är det något du funderar över så tveka inte att ta kontakt med oss via telefon 0682-100 02 eller e-post info@tjuvjakt.se


Vår butik finner ni Handsjön i Södra Jämtland, ca: 15 km från E45 tag av vid Rätan och åk emot Ånge. Kommer man från Ånge åker man mot Östavall och Vemdalen, ca 7 mil till oss från Ånge. 2008 så bytte vi affärslokal till den gamla nedlagda ICA butiken i byn. Se bilder under kategorin "butiken".
Om ni passerar oss och vill göra ett stopp så ring oss gärna först, 0682-100 02.

Hos oss finner ni ett brett sortiment med produkter av hög kvalitet. De flesta av produkterna är sådana produkter som vi själva eller våra bekanta använder sig av. Om ni saknar något i vårt utbud så tveka inte att kontakta oss, det kan vara produkter som vi redan har i butiken eller något som vi kan ta hem till er.


Ni skall vara 100% nöjd med er order, er leverans och med varje produkt.


Kameraövervakning!

Vi som utför kameraövervakningen är Handsjö Handel AB, Sjövägen 1, 845 95 Rätan.
0682-100 02, www.tjuvjakt.se.
Vårt dataskyddsombud är Martin Bodin 070- 51 300 67.
Bevakningen sker enligt kamerabevakningslagen 2018:120.
Vi anser att vårt intresse av att kameraövervaka vår butik och våra kunder väger tyngre för personalens säkerhet och att motverka snatteri och stöld i butiken än den registrerades och att behandlingen är nödvändig för det aktuella ändamålet.
Filmer och bilder från kameraövervakningen lagras i 14 dagar.
Om man vill att filmen från övervakningen raderas så kontaktar man dataskyddsombudet.
Om man anser att övervakningen bryter mot lagar, regler eller avtal så kan man kontakta Datainspektionen.
Ljud spelas in på filmen.Vi är mycket tacksamma för era synpunkter och åsikter, vi vill gärna att Ni mailar oss om Ni har ideér på hur vi kan förbättra oss, info@tjuvjakt.se

Lite historia om Handsjön och dess handel !
Utdrag ur beskrivningen öfver Rätans socken i Jemtland. Tillägnad Rätans sockenmän af I Scherdin, år 1877.
Handsjön, nära invid gränsen, mot Medelpad, 1 1/2 mil österut från Rätans kyrka, med svår väg till allmänna landsvägen, ligger sjön af samma namn, bildad af Ljunga elfs genomflöde, har ett vacket läge vid foten av ett berg. Kallades först Hornsjön, till följe af den myckenhet elgar, som i början der funnos och hvilka lemnade efter sig en myckenhet horn............Här bor den utan tvifvel rikaste hemmansägaren i Jemtland och en bland de rikaste inom riket, hvilken icke låtit för en ringa penning afhända sig sin till hemmanet hörande skog, hvadan hans förmögenhet kan sägas betydligt öfverstiga en half million kronor.

Den man som nämns i ovanstående var även - såvitt kunnat utrönas - Handsjöns förste handlare. Handelsrättigheterna daterar sig från 2/12 1876. Han drev sin affär i ca 15 år.

Den sista livsmedelsbutiken i Handsjön byggdes av Harald Thelemark 1949 då den tidigare affärslokalen som legat vid Ol Anners brunnigt ner, namnet ändrades också till Handsjö Handel. Denna affär övertogs år 1953 av Dane Nilsson och i 36 år kunde handsjöborna besöka "Danes" tills han stängde affären för gott år 1989. Vi öppnade vår butik 1996 så det har bedrivits handel i Handsjön i 125 år ända sedan 1876 endast åren mellan 1989-1996 var byn utan handel. Under våren/sommaren kommer vi att förflytta vår verksamhet till denna lokal.