Köpvillkor


Priser

Alla priser anges i svenska kronor inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar som tillkommit i efterhand eller felaktig information och vi förbehåller oss rätten att ändra priser, villkor och specifikationer utan förhandsbesked.
Barn under 16 år måste inhämta förälders godkännande för att få handla.

Betalning

Det finns fem alternativ att välja mellan:

1. Kortbetalning vid beställning. Ingen avgift.

2. Kontant vid leveransen mot postförskott. Postförskottsavgiften är för närvarande 130 kr.

3. Dela upp betalningen via Klarna. Från 0% ränta. Avgifter tillkommer.

4. Beställ mot Klarna faktura och betala när ni fått era varor. Vid faktura gäller 14 dagars betalningstid. En fakturaavgift på 30 kr tillkommer. Läs mer på www.klarna.se

5. Förskottsbetalning till bankgiro: 178-4255

Obetalda ordrar makuleras efter 10 dagar.
Obs! Vid beställning från utlandet måste ni betala med konto/kreditkort.

Leverans

Normalt så skickar vi samma dag eller dagen efter, under högsäsong så kan det dröja ytterligare en dag, om vi saknar varan i lager eller om det är en beställningsvara så tar det några extra dagar. Skulle det dröja längre tid eller att vi inte kan leverera så hör vi av oss till er på telefon eller via mail.
Vi skickar beställningarna med Postnord och DB Schenker.

Fraktkostnad
För närvarande så ligger fraktkostnaden på mellan 15-160 kr beroende på hur tungt paketet blir men maxkostnaden är 160 kr.

Ej uthämtade paket:

För paket som inte kvitteras ut/tas emot faktureras kunden för frakt, returfrakt och hanteringskostnad.

Vapenskåp

Leverans inom Sverige ingår i priset. För leverans till andra länder vänligen kontakta oss innan order för kostnadsförslag. Priset som står i kassan stämmer inte till andra länder än Sverige. Fraktbolaget debiterar lagerhyra efter 4 dagar om leveransen ej blivit mottagen, detta kan gälla även om en senare leveransdag avtalas. Leveranstid är ungefär 3 veckor.

Ångerrätt - öppet köp

Utökat öppet köp gäller för köp från 19/11/20 00:00 till 31/12/20 24:00. För dessa köp gäller öppet köp till 31/01/21 oavsett när under perioden köpet gjordes.

Vid köp hos oss gäller ångerrätten. Ångerrätten är en lagstadgad rättighet och gäller i enlighet med Distansavtalslagen. Ångerrätten gäller i 14 dagar från den dagen du tagit emot varan eller hämtat den hos Postnord/Schenker. Returadressen hittar du på fakturan/kvittot. Öppet köp gäller inte produkter som knutits till abonnemang eller avtal, inte heller varor som är specialbeställda åt dig. Om varan är köpt i paket eller med annan vara på köpet ska självklart samtliga varor återlämnas. Ångerrätten gäller inte om varan är märkbart använd eller om förpackningen är trasig. Återbetalning till er sker inom 10 dagar. Mer om ångerrätten och Distansavtalslagen kan du läsa om på Konsumentverkets hemsida.

Returer och Reklamationer

Vi står för returkostnaden om det blivit fellevererat eller om varan är defekt, returer får ej skickas mot postförskott. Returadressen står på ditt kvitto som du fått med i leveransen eller så finnes ni den under "Om oss". Viktigt är att ni skickar med en kopia på kvittot samt anledningen till returen. När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad, betalar vi tillbaka det belopp du betalt samt avgifter. Ni kan även ringa till oss så skickar vi er en retursedel. Vill ni returnera varor pga felköp står ni själva för frakten tillbaka till oss, gäller det byta av storlekar på kläder och skor så står givetvis vi för frakten.
Obs ! Kontakta oss via mail info@tjuvjakt.se eller telefon 0682-100 02 innan ni skickar tillbaka något till oss.

Garanti

Kvitto/Faktura gäller som garantisedel.

Garantitiden varierar mellan de olika produkterna, det är dock alltid minst 1 års garanti.

Vanligaste garantitiden är 2 år.

Transportskada

Om varan är skadad, eller saknas skall detta anmälas till oss inom 5 arbetsdagar från mottagandet av varan. Om varan skadas eller försvunnit under transporten från oss till kunden, så sker en ny leverans utan extra kostnad. OBS! Ser du att paketet är skadad vid leveranstillfället så ska du anmäla det direkt till distributören vid mottagandet av varan.

Personuppgifter

Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig.
Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part, dessa kommer att användas för kundhantering samt för marknadsföring. Om ni vill ha vårt nyhetsbrev kommer vi att skicka information och produkterbjudanden till dig via e-post. Detta kan enkelt avbokas via aktuellt nyhetsbrev eller att ni kontaktar oss på telefon 0682-100 02, ni kan även maila oss på tjuvjakt@tjuvjakt.se.